Zrmanja

Seakayak Zrmanja – termini pomlad/poletje 2018

Seakayak  –  4 dni: 29.3.-1.4., 5.4.-8.4., 12.4.-15.4. in 26.4.-29.4.

Zrmanja

69 km dolga Zrmanja izvra pod  J Velebitom in je ena najčistejših in najlepših hrvaških rek. Njen zgornji tok je poln brzic in slapov, v spodnjem delu pa je reka izdolbla čudovit kanjon, ki mu je svoj pečat dodal Vinetou.

Veslanje po Zrmanji in Maslenica – tri morja Hrvaške

Od Obrovca do izliva Zrmanje v Novigradsko morje je veslaško najlepši del reke. 11 km mirnega toka z mehkimi brežinami in občutnim vplivom morja. Poleg kanjona Zrmanje je posebno doživetje tudi veslanje pod Masleniškim mostom, ki se dviguje 55 m nad morjem in povezuje Dalmacijo s svetom. Tu je še kanal Vozarica, z njim dodamo še eno morje naši avanturi. Karinsko. V okolju kjer vpliv urbanizacije ni segel do morskih brežin so plaže divje, morje kristalno čisto in Zrmanja pitna reka. Odkrivamo vam še en veslaški biser, ki si ga lahko ogledate tudi sami. Naši kajaki so vam na razpolago v simpatični hiši ob morju in podaljšan vikend je vedno odlična izbira kadar pomisliš na Zrmanjo in njena morja.

Joga in trek

Lahkotnemu veslaškemu tempu smo v določenih turah dodali jogo, ker sta mir in sprostitev tu logična izbira. Mateja vas bo popeljala v svet, kjer boste sledili dihu in poslušali telo.